Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
MaxMember

Statii sortare si concasare

Membru Bizoo de 12 ani.
0
0 stars: Fara rating
0 pareri

Utilaje spalare sortare agregate balastiera

0 stars: 0.00 din 0 pareri

Lei
Brand
Omig
Out Of stock
Descriere
Utilaje spalare sortare agregate balastiera

CIURURI VIBRANTE PLANE seria VP
Sunt in special indicate pentru selectia de material inert permitand o eficienta clasificare dimensionala. Daca este cerut pot fi dotate cu spalare. Sunt studiate si realizate prin utilizarea de site si gratare, atat metalice cat si din cauciuc sau poliuretan, cu tractiune laterala. Au dimensiuni de gabarit reduse, structuri mecanice robuste si simple pentru a facilita operatiunile de intretinere.
CIURURI VIBRANTE INCLINATE seria VI
Sunt in special indicate pentru selectia de agregate permitand o eficienta clasificare dimensionala. Daca este cerut pot fi dotate cu spalare. Sunt studiate si realizate prin utilizarea de site si gratare, at at metalice c at si din cauciuc sau poliuretan, cu tractiune laterala. Au dimensiuni de gabarit reduse, structuri mecanice robuste si simple pentru a facilita operatiunile de intretinere.
CIURURI VIBRANTE DE DEGROSARE seria VSB
Sunt in special indicate pentru degrosarea de material tout venant. Sunt studiate si realizate prin utilizarea de bare turnate, site si tabla at at metalice c at si din cauciuc cu tractiune laterala. Au dimensiuni de gabarit reduse, structuri mecanice robuste si simple pentru a facilita operatiunile de intretinere. Pot fi construite at at cu grup oscilant cu arbore c at si cu motovibratoare.
CIURURI ROTATIVE seria VR
Sunt in special indicate pentru a efectua diferite selectii de material agregat de dimensiuni medii si mici. Sunt masini robuste care dau randament ridicat pentru produse cernute cu un consum minim de energie electrica. Pot fi livrate la cerere cu camera de spalare, permitand obtinerea unei bune curatiri a materialului si eventuala separare a materialului agregat de impuritatile usoare.
MASINA DE INLATURAT NAMOL CU PALETE seria LW
Sunt in special indicate pentru tratamentul preliminar de materiale agregate de dimensiuni mai mici de 80 mm, bogate in argiloide. Aceste masini au un consum limitat de apa si indeparteaza argila sub forma de emulsie, facand usoara si eficienta urmatoarea clatire a materialului.
MASINA DE INLATURAT NAMOL CU TAMBUR seria BS
Sunt in special indicate pentru a efectua o spalare energica de materiale tout-venant murdare si noroioase, asta datorita unei ridicate durate a tratamentului si in special a configurarii camerei de spalare, asigurand o separare optima usurand astfel fazele succesive de cernere.
VIBROUSCATOARE seria VA
Sunt in special indicate pentru drenarea nisipului sau pentru separarea de impuritati usoare cum ar fi h artie, lemn si plastic recuperate din apele de spalare a agregatelor, permitand reciclarea si evitand in acelasi timp posibile ocluzii ale pompelor si a instalatiei hidrice in general.
MASINI DE SPALAT NISIP seria LS
Sunt indicate in mod special pentru a efectua separarea si recuperarea materialelor fine care se gasesc in apele reziduale rezultate in urma operatiunilor de spalare si cernere cu apa
GRUPURI RECUPERARE NISIP seria GRS
Sunt in special indicate pentru recuperarea fractiunii nisipoase prezente in apele tulburi provenit din spalari si din noroiul din agregate, reducand cantitatea de solid in suspensie limo-argilos din apele de reflux, eventual de trimis catre depurare sau decantare pentru reciclare. Sunt realizate pentru a opera in serviciu continuu cu maxima siguranta.
Trimite mesaj
Din Gura in Gura